Показать сокращенную информацию
The link between diet and chronic diseases in humans
dc.contributor.advisor | AL-Moliki, A. A. A. | |
dc.contributor.author | Al-Maliki, A. A. A. A. | |
dc.coverage.spatial | Гомель | ru_RU |
dc.date.accessioned | 2025-06-06T07:08:07Z | |
dc.date.available | 2025-06-06T07:08:07Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Al-Maliki, A. A. A. A. The link between diet and chronic diseases in humans / A. A. A. A. Al-Maliki ; scientific supervisor A. A. A. AL-Moliki // II Международный молодёжный научно-культурный форум студентов, магистрантов, аспирантов и молодых ученых : сборник материалов, Гомель, 22-24 января 2025 г. / Гомел. гос. техн. ун-т имени П. О. Сухого [Республика Беларусь], Таизский университет [Республика Йемен], Научная организация исследований и инноваций [Республика Йемен] ; под общ. ред. А. А. Бойко. – Гомель : ГГТУ им. П. О. Сухого, 2025. – C. 111. | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://elib.gstu.by/handle/220612/41742 | |
dc.description.abstract | The relationship between diet and chronic diseases is well-documented, with poor dietary choices linked to obesity, heart disease, and diabetes. Key factors include high sugar and unhealthy fat intake, while diets rich in fruits and whole grains provide protective benefits. | ru_RU |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.publisher | ГГТУ им. П.О. Сухого | ru_RU |
dc.subject | Diet | ru_RU |
dc.subject | Chronic diseases | ru_RU |
dc.subject | Obesity | ru_RU |
dc.subject | Heart disease | ru_RU |
dc.subject | Nutrition | ru_RU |
dc.title | The link between diet and chronic diseases in humans | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |