Показать сокращенную информацию
Новые информационные технологии - в теорию и практику маркетинга
dc.contributor.author | Исайчикова, Н. И. | |
dc.coverage.spatial | Гомель | |
dc.date.accessioned | 2019-05-30T06:35:02Z | |
dc.date.available | 2019-05-30T06:35:02Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.citation | Исайчикова, Н. И. Новые информационные технологии - в теорию и практику маркетинга / Н. И. Исайчикова // Известия Гомельского государственного университета им. Ф. Скорины. - 2002. - № 2(11). - С. 110-119. | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://elib.gstu.by/handle/220612/20692 | |
dc.description.abstract | In this artijie the author consideis possibilities ol" using new information technologies, such as program complexes, in practical activity of the enterprises of a food-processing industry. The detailed analysis of the various programs decisive problem of strategic planning at the industrial enterprise is given. | |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.publisher | ГГУ им. Ф. Скорины | ru_RU |
dc.subject | Маркетинг | ru_RU |
dc.subject | Информационные технологии | |
dc.subject | Экономические знания | |
dc.subject | Экономика | |
dc.title | Новые информационные технологии - в теорию и практику маркетинга | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
dc.identifier.udc | 338.45:339.1 |