Electronic LibrarySukhoi State Technical University of Gomel
    • English
    • русский
  • English 
    • English
    • русский
  • Login
ISSN (online): 2523-4102
View Item 
  •   General page
  • Библиотека
  • Оцифрованный фонд
  • View Item
  •   General page
  • Библиотека
  • Оцифрованный фонд
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Различия твердых и мягких пшениц по свойствам белков

Thumbnail
Author
Княгиничев, М. И.
Палилова, Ю. К.
Issue date
1939-02-01
Citation
Княгиничев, М. И. Различия твердых и мягких пшениц по свойствам белков / М. И. Княгиничев, Ю. К. Палилова // Доклады Академии Наук СССР. — 1939. — Т. XXII, № 4. — С. 172—176.
Collections
  • Оцифрованный фонд [7480]
URI
https://elib.gstu.by/handle/220612/30327
Download
172-176.pdf (2.414Mb)
Show full item record

Copyright ©  2012-2025,  Sukhoi State Technical University of Gomel
 Library |  Contact Us |  Send Feedback

Did you found an error? Select it and press CTRL+Enter

 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsAuthorsTitlesBy Submit DateBy Issue DateSubjectsThis CollectionAuthorsTitlesBy Submit DateBy Issue DateSubjects

User's Account

Login

Copyright ©  2012-2025,  Sukhoi State Technical University of Gomel
 Library |  Contact Us |  Send Feedback

Did you found an error? Select it and press CTRL+Enter