Electronic LibrarySukhoi State Technical University of Gomel
    • English
    • русский
  • English 
    • English
    • русский
  • Login
ISSN (online): 2523-4102
View Item 
  •   General page
  • Библиотека
  • Оцифрованный фонд
  • View Item
  •   General page
  • Библиотека
  • Оцифрованный фонд
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Влияние замораживания на набухаемость мяса

Thumbnail
Author
Смородинцев, И. А.
Быстров, С. П.
Issue date
1937-02-21
Citation
Смородинцев, И. А. Влияние замораживания на набухаемость мяса / И. А. Смородинцев, С. П. Быстров // Доклады Академии Наук СССР. — 1937. — Т. XIV, № 6. — С. 369—372.
Collections
  • Оцифрованный фонд [7480]
URI
https://elib.gstu.by/handle/220612/30270
Download
369-372.pdf (2.434Mb)
Show full item record

Copyright ©  2012-2025,  Sukhoi State Technical University of Gomel
 Library |  Contact Us |  Send Feedback

Did you found an error? Select it and press CTRL+Enter

 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsAuthorsTitlesBy Submit DateBy Issue DateSubjectsThis CollectionAuthorsTitlesBy Submit DateBy Issue DateSubjects

User's Account

Login

Copyright ©  2012-2025,  Sukhoi State Technical University of Gomel
 Library |  Contact Us |  Send Feedback

Did you found an error? Select it and press CTRL+Enter